Matematik

Logoritmefunktionerne

29. januar 2021 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej til jer der hjælper. Er der ikke godt en som vil fortælle mig hvad der sker i de 3 opgaver på billedet ?

Svar #1
29. januar 2021 af UCL (Slettet)

Så ..

Svar #2
29. januar 2021 af UCL (Slettet)

...

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2021 af mathon

Logaritmen til grundtallet er lig med 1

                                                                  \small \begin{array}{lllll} \ln(e)=1 \end{array}
Endvidere gælder:
                                                                  \small \begin{array}{lllll} \ln(a^n)=n\cdot \ln(a) \end{array}
og dermed:
                                                                  \small \begin{array}{lllll} \ln(e^n)=n\cdot \ln(e)=n\cdot 1=n \end{array}


Svar #4
29. januar 2021 af UCL (Slettet)

Okay så det er kun den første du beskriver reglen for  :    In(e)         ?


Skriv et svar til: Logoritmefunktionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.