Matematik

Sandsynlighedregning

30. januar 2021 af EDL - Niveau: A-niveau

Hej

Kan I hjælpe med at løse P(X≤2) i hånden?

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2021 af peter lind

se formel 163 og 165 side 28 i din frmelsamling

P(≤2) = P(0)+P(1) + P(2)


Svar #2
30. januar 2021 af EDL

#1

se formel 163 og 165 side 28 i din frmelsamling

P(≤2) = P(0)+P(1) + P(2)

Hej Peter

Jeg har set den opstilling før, men det er fremgangsmåden, jeg ikke forstår.

Hvilken formelsamling henviser du til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2021 af peter lind

Den officielle formelsamling som du må bruge til eksamen. Hvis du ikke har fået den, må du straks hente den på undervisningsministeriets hjemeside uvm.dk


Svar #4
30. januar 2021 af EDL

#3

Den officielle formelsamling som du må bruge til eksamen. Hvis du ikke har fået den, må du straks hente den på undervisningsministeriets hjemeside uvm.dk

Nej, jeg har ikke modtaget nogen formelsamlinger endnu. Inde på den hjemmeside er der mange formelsamlinger, derfor kan jeg ikke gennemskue, hvilken du henviser til.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2021 af peter lind

Du skal bruge den formelsamling, der vedrører din uddannelse altså HF

Du ka da endelig også slå op i din bog, men formelsamlingen er mere nyttig, hurtigere og du må bruge den til eksamen. Vi her inde kan oså direkte henvise til formlerne og siden den står på


Svar #6
30. januar 2021 af EDL

#5

Du skal bruge den formelsamling, der vedrører din uddannelse altså HF

Du ka da endelig også slå op i din bog, men formelsamlingen er mere nyttig, hurtigere og du må bruge den til eksamen. Vi her inde kan oså direkte henvise til formlerne og siden den står på

Jeg har kigget formelsamlingerne i igennem, og de formler du nævner, altså (163) og (165) på side 28, har ikke noget med sansynlighedregning at gøre. Det er derfor jeg spørger.
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2021 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. januar 2021 af peter lind

Det lyder mærkeligt. Slå i stedet op på binomialfordelingen og herunder Kn,r og P(X) =


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. januar 2021 af Soeffi

#7...

Bemærk at 2 = μ - σ for normalfordelingen.


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. januar 2021 af Soeffi

#9.

Dvs. P(X ≤ 2) = P(X ≤ μ - σ) = (1 - 0,6827)/2 = 0,15865 ≈ 0,16.


Skriv et svar til: Sandsynlighedregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.