Matematik

gradienten

01. februar 2021 af maria2016 - Niveau: A-niveau

Hej håber nogle vil hjælpe mig med opgave a og b. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2021 af mathon

              \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\& \nabla f\left (x,y \right )=\begin{pmatrix} 100\cdot y^{0.4}\cdot 0.6\cdot x^{0.4-1}-250\\ 100\cdot x^{0.6}\cdot 0.4\cdot y^{0.4-1}-0.1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 60\cdot y^{0.4}\cdot x^{-0.4}-250\\40\cdot x^{0.6} \cdot y^{-0.6}-0.1 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #3
01. februar 2021 af maria2016

I filen står der hvad facit er. 

#2 Tak for hjælpen, jeg synes ikke det ligner resultatet i faciten 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2021 af mathon

              \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\& \nabla f\left (2\cdot 10^3,10^5 \right )=\begin{pmatrix} 60\cdot \left (10^5 \right )^{0.4}\cdot \left (2\cdot 10^3 \right )^{-0.4}-250\\40\cdot \left (2\cdot 10^3 \right )^{0.6} \cdot \left (10^5 \right )^{-0.6}-0.1 \end{pmatrix} =\begin{pmatrix} 36.9057\\ 3.72541 \end{pmatrix}\end{array}


Svar #5
02. februar 2021 af maria2016

# 4 Super mange tak :) 


Skriv et svar til: gradienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.