Matematik

Kvælstof i en sø

03. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 
Jeg har kæmpet med denne opgave i nogen tid nu, men det går stadig ikke op. Vil I hjælpe?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af janhaa

a)

slope: a= -0,18

m ' (t) = -0,0018*m(t) + b

through P(0,12)

b = 12. So:

m ' (t) = -0,0018m(t) + 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2021 af janhaa


Skriv et svar til: Kvælstof i en sø

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.