Matematik

Hjælp til matematik opgave

03. februar 2021 af chr0012 - Niveau: A-niveau
Hej. Er der en der kan hjælpe mig med hvordan jeg løser følgende opgave:

Bestem funktioner f(x) og g(x), så h(x) = f(g(x)):
Se billede
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af janhaa

1068 a)

f(x) = log(x)

g(x) = x3 + 7

b)

f(x) = x2

g(x) = x-8

etc...


Svar #2
03. februar 2021 af chr0012

Det er jeg ikke helt sikker på jeg forstår. Altså jeg skal lave det i Maple går jeg ud fra, men hvordan skal det skrives op?

Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.