Matematik

Monotoniforhold

03. februar 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hej derude. Er der nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver? Ville være en stor hjælp. På forhånd, tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{1.}\\& f{\, }'(x)=\frac{1}{x}-x,\quad x>0 \\\\ \textbf{2.}\\& f{\, }'(x)=\frac{1}{x}-x=0\\\\& x=1\\\\ \textbf{3. 4. 5.}\\& \end{array}

       Fortegnsvariation
       for \small f{\, }'(x)\textup{:}                      +        0         -          
       x-variation:           __________1__________
       monotoni                               max
       for \small f(x)\textup{:}              voksende           aftagende           


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.