Matematik

Differentialregning

07. februar 2021 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau
Jeg har brug for hjælp til at løse opgaverne

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af peter lind

a) Hastigheden er dV/dt så sæt V 10 L i højre side af ligningen

b) Det kommer an på startbetingelserne. Det svar der ønskes får du formentlig ved at lade t->∞


Svar #3
07. februar 2021 af XXXX121221

Hvordan gøre jeg det?


Svar #4
07. februar 2021 af XXXX121221

Altså opg b


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2021 af peter lind

Undskyld det skulle være sætte højre side = 0. Der ændre den sig ikke mere


Svar #6
07. februar 2021 af XXXX121221

Hvad bliver den øvre grænse så?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. februar 2021 af peter lind

du skulle sætte højre side = 0 og højre side er 0,1- 0,016V2/3 = 0 Løs den fremkomne ligning


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.