Matematik

Integralregning

07. februar 2021 af fedepede2123 - Niveau: A-niveau

En der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af peter lind

Udfør de to integrationer du får dermed to udtryk i a og b. Sæt ligningerne til de to værdier i opgaven og løs de herved fremkomne ligninger


Svar #3
07. februar 2021 af fedepede2123

Kan du vise mig det måske?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2021 af StoreNord

Du bør selv kunne integrere en ret linje.


Svar #5
07. februar 2021 af fedepede2123

Det kan jeg også godt. Jeg får a=1,25 og b=3,75


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2021 af StoreNord

Pudsigt, jeg får det omvendte.


Svar #7
07. februar 2021 af fedepede2123

Isolerer du a eller b i ligningen 2a+2b=10?


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. februar 2021 af StoreNord


Svar #9
07. februar 2021 af fedepede2123

Men kan det ikke være begge?


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. februar 2021 af StoreNord

Jeg tvivler.        ????


Svar #11
07. februar 2021 af fedepede2123

-

Vedhæftet fil:Opgave.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. februar 2021 af StoreNord

Undskyld!! Jeg havde kun regnet det store integral fra 2 til 4.
Du havde helt ret.


Svar #13
07. februar 2021 af fedepede2123

Det er helt i orden. Tak for hjælpen til jer begge


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.