Matematik

Bestem punktet P

07. februar 2021 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau
Jeg har brug for hjælp til opg b

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af peter lind

se formel 200 i din formelsamling side 34


Svar #3
07. februar 2021 af XXXX121221

Jeg forstår stadig ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2021 af peter lind

du skal finde de partielle afledede 

a) fx', fy', fxx'' = r, s = fxy'' og fyy'' = t

b) løse ligningerne fx'=0, fy' =0

c) sætte løsningerne ind i r, s, t

d) udregne r*t - s2


Skriv et svar til: Bestem punktet P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.