Matematik

Er dette rigtigt beregnet?

07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg løser denne opgave (vedhæftet) ved at anvende afstandsformlen. Jeg får dette:

a = √52 = 7,2

b= √41 = 6,4

c =√5 = 2,2

Er dette løst rigtigt? Hvis ikke, hvordan skal jeg så gøre? Jeg skal nemlig til at beregne vinklerne og der har jeg brug for sidelængderne, så jeg vil lige sikre mig, at dette er rigtigt.
 

Tak på forhånd.


Svar #1
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Dette er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2021 af StoreNord

Det er jo nok rigtigt når Mathon har beregnet det.


Svar #3
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Ja :D


Skriv et svar til: Er dette rigtigt beregnet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.