Matematik

Integral

07. februar 2021 af Janne91 - Niveau: A-niveau

Jeg har lidt problemer med en opgave:

Bestem integralet : \int \frac{2x}{x^2+7}dx

Jeg kan forstå der skal bruges substitution. Men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af MandenMedMangeHatte

Bare brug substitution... Du har endda selv skrevet det.


Svar #2
07. februar 2021 af Janne91

Men med hvad? er det ligemeget?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2021 af peter lind

substituion t=x2+7 dt = 2xdx


Svar #4
07. februar 2021 af Janne91

Det er når det står i en brøk, jeg bliver lidt i tvivl om hvordan det skal opskrives.


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. februar 2021 af peter lind

Nævneren skal du bare erstatte med t. 2xdx = dt som jeg skrev i #3


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.