Matematik

binomialfordeling

08. februar 2021 af ayax0 - Niveau: B-niveau

?Hej. Nogen der kan hjælpe med denne opgave.
file:///var/folders/0n/lpycfw015t5g820cgzgh27640000gn/T/TemporaryItems/NSIRD_screencaptureui_wFKicO/Sk%C3%A6rmbillede%202021-02-08%20kl.%2011.04.05.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af Moderatoren

Prøv at vedhæfte filen igen – husk også at skrive hvad du har problemer med


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af AMelev

Det ser ud til, at adressen (file:///.....) henviser til din computer, og den har vi (heldigvis for dig) ikke adgang til.
Du skal vedhæfte filen til dit indlæg (nedenfor skrivevinduet her).


Svar #3
08. februar 2021 af ayax0

opg a,ved jeg ikke rigtigt hvordan jeg skal finde middelværdien når jeg ikke har en tabel eller nogle data. 
Og jeg har ingen ide til hvordan jeg skal løse opg. b

Vedhæftet fil:Dok3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2021 af janhaa

a)\\ \bar X=\mu = np = 113,9


Svar #5
08. februar 2021 af ayax0

#4

a)\\ \bar X=\mu = np = 113,9

Jeg forstå ikke rigtigt hvordan du er kommet frem til dette


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. februar 2021 af AMelev

Se din formelsamling 28 (166).
Væn dig til at bruge den, da den må benyttes til eksamen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. februar 2021 af AMelev

#3 Læg et billede op i stedet for et Worddokument. Ikke alle kan læse Wordfiler.


Skriv et svar til: binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.