Matematik

Skitser koordinatsystem ud fra ligning

09. februar 2021 af Tyre - Niveau: 10. klasse

Jeg skal skitsere et koordinatsystem ud fra funktionerne:

y=x^2+2x-3
 

Opgave 2:

y=x+4, y=-x+6

hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af PeterValberg

Er det noget, du skal skitsere i hånden?
I så fald kan du starte med at taste forskrifterne
ind i fx GeoGebra, så kan du se, hvordan de ser ud,
hvorefter du kan tegne noget lignende til din opgave....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2021 af PeterValberg

Du kan også taste dem ind i Google's søgelinje (uden y = )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #3
09. februar 2021 af Tyre

Opgave 2 har jeg løst.

det er mere opgave 1, hvordan griber jeg den an? - hvilken formel skal jeg bruge?


Skriv et svar til: Skitser koordinatsystem ud fra ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.