Matematik

Tegn parablen i et passende koordinatsystem?

09. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg tegne det hvis jeg ved at 

a)

f ' (x) = 2x - 4 = 

2x = 4

x = 2

f (2) = 4-8-5 =  -9

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2021 af peter lind

Du har fundet toppunktet. Fimd også hvor den skærer x aksen d.v.s. rødderne


Skriv et svar til: Tegn parablen i et passende koordinatsystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.