Matematik

Hjælp!

10. februar 2021 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hvad gør man i a'eren dog har jeg lavet b'eren? For der er h i, hvilket der ikke er i formelen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2021 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2021 af StoreNord

O=x+y+(x-h)+(y-h) = 360

isoler h, og brug den i arealformelen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2021 af janhaa

a)

x -h + y - h + x + y = 360

x + y - h = 180


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2021 af janhaa

A(x,y)=xy-h^2 =xy-(x+y-180)^2=-x^2-y^2-xy+360(x+y)-32400

q.e.d.


Svar #5
10. februar 2021 af EmilJensen11

Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. februar 2021 af Onana000

Brug din egen viden for helvede, du stiller for mange spørgsmål!!!


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. februar 2021 af StoreNord

Jeg troede, at Studieportealen var der for spørgernes skyld.

Men måske er der for mange, der svarer.          :-)


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.