Matematik

hvorfor er | a-hat c-pil | = |a-pil| |c-pil|

11. februar 2021 af HF2dk - Niveau: B-niveau

hvorfor er | a-hat c-pil | = |a-pil| |c-pil| ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2021 af AMelev

Upload et billede af opgaven i stedet. Det, du skriver, er svært at afkode.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2021 af Anders521

#0

Du har at

                             \small \left | a\cdot b\right | = \sqrt{(a\cdot b)^2} = \sqrt{a^2 \cdot b^2}=\sqrt{a^2} \cdot \sqrt{b^2}=\left | a \right | \cdot \left | b \right |

for relle tal a og b. Måske kan du gøre noget lign. for vektorer.

                            


Skriv et svar til: hvorfor er | a-hat c-pil | = |a-pil| |c-pil|

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.