Matematik

konfidensintervaller

14. februar 2021 af superhesten - Niveau: A-niveau

Hey jeg har disse 2 opgaver som jeg ikke ved hvordan man løser. 

Det er ikke så meget facitet der er vigtigt for mig, men mere hvordan jeg løser opgaverne. Nogen der kan forklare dem til mig? 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2021 af janhaa

a)

4*\sqrt{\frac{0,15*0,85}{n}}=0,07\\ \\n=416,3\\ dvs\\ n=417\,\,personer


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2021 af janhaa

b)

b = 4\sqrt{\frac{0,15*0,85}{4163}}


Skriv et svar til: konfidensintervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.