Matematik

Lineær funktion

16. februar 2021 af Nabait - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med den her bevis?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2021 af mathon

               \begin{array}{llllll} \nabla f(x,y)=\begin{bmatrix} \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}\\\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} y} \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} a\\b \end{bmatrix} \end{array}


Svar #3
16. februar 2021 af Nabait

#1

#2

               \begin{array}{llllll} \nabla f(x,y)=\begin{bmatrix} \frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}\\\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} y} \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} a\\b \end{bmatrix} \end{array}

Tusind tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.