Matematik

Hej jeg har virkelig brug for hjælp

17. februar 2021 af yaqub - Niveau: 8. klasse
Jeg skal skrive
0,9052 til tier potens og jeg ved ikke hvordan

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2021 af janhaa

#0 Jeg skal skrive
0,9052 til tier potens og jeg ved ikke hvordan


9,052*10^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2021 af AMelev

Jeg er sikker på, hvad der menes.

0,9052 = 9,052·10-1 (Eksponentiel notation) 
0,9052 = 9052·10-4
 0,9052 = 10−0.043255 (10'er-potens?)


Skriv et svar til: Hej jeg har virkelig brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.