Fysik

bølgelængder

18. februar 2021 af fridalun - Niveau: A-niveau

Er der nogle som kan hjælpe? Fik svaret til ca. 260 nm hvilket ikke kan passe, da lyset er blåt og en nm  på 260 ikke kan ses med det blotte 'øje 


Svar #1
18. februar 2021 af fridalun

http://htxtermin.eucsj.dk/data/2017/Fysik_A/Fysik_A_August_2017/index.html#

Det er opgave 1b jeg har brug for hjælp til


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2021 af Januar2021 (Slettet)

opgave 1b 

λ = (d · sin (Θ) / n

λ = (1/1200000 · sin 32.2 º ) / 1

λ = 0,000000444 m

λ = 444 nm 


Skriv et svar til: bølgelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.