Matematik

hjææælp

18. februar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

ved ik hvilken formel jeg skal udyntte


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2021 af peter lind

Lad være med at oprette den samme opgave to gange


Svar #2
18. februar 2021 af hq02

hvornår har jeg det?


Svar #3
18. februar 2021 af hq02

jeg har oprettet en helt andet anden opgave, ikke den her


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2021 af peter lind

Udskyld det er en fejl fra min side

Brug formel 169 og formel 172 på side 28 i din formelsamling


Svar #5
18. februar 2021 af hq02

okay tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2021 af janhaa

a)

area_1(M)=\int_{-0,75}^{0} f(x)dx\\ \\area_2(M)=\int_{0}^{11} f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2021 af janhaa

b) V_1=\pi \int_{-0,75}^{0}f^2(x)dx\\ \\V_2=\pi \int_{0}^{11}f^2(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.