Matematik

annuiteslån eller annuitesopsparing

23. februar 2021 af madina0001 - Niveau: C-niveau

opgave1

anne og bob bruge 100000 kr. til udbetaling til en bolig. de kan spare 2000 kr. op hver måned og får lavet en anneitesopsparing. den måndlige rente er 16%. hvor mange indbetalinger skal anne og bob fartage, før de har opsparet 100000 kr.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af mathon

En månedlig rente på 16%?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2021 af AMelev

#0 Upload et billede af opgaven, så fejl/mangler ved afskrift undgås.

Hvad er dit problem? Hvad spørger du egentlig om?

anne og bob bruge 100000 kr. til udbetaling til en bolig. de kan spare 2000 kr. op hver måned og får lavet en anneitesopsparing. den måndlige rente er 16%. hvor mange indbetalinger skal anne og bob fartage, før de har opsparet 100000 kr.?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2021 af mathon

Men ellers
                         \begin{array}{lllll} n=\frac{\ln\left ( \frac{10^5\cdot r+2000}{2000} \right )}{\ln(1+r)} \end{array}


Skriv et svar til: annuiteslån eller annuitesopsparing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.