Matematik

differentiel regning .

23. februar 2021 af bln91 - Niveau: B-niveau

hvordan kan jeg bestem tallet k til opgaven 

Vedhæftet fil: opgaven 77.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2021 af mathon

                          \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\& f{\, }'(x)=2\cdot k\cdot e^{k\cdot x}\\\\ \textbf{b)}\\& f{\, }'(0)=2\cdot k\cdot e^{k\cdot 0}=6\\\\& 2\cdot k\cdot 1=6\\\\& k=3\\\\\\&f(x)=2\cdot e^{3\cdot x} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2021 af janhaa

b)

f ' (0) = 2k = 6

k = 3


Skriv et svar til: differentiel regning .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.