Matematik

Annuitetsregning

23. februar 2021 af MAYA15 - Niveau: C-niveau

Hej.
Er der nogle herinde der ved, hvordan man løser denne opgave?

Bagermester S. Negl vil spare op til sin søns bryllup. Han indsætter 400 kr. på en opsparingskonto hver måned i 48 måneder. Banken giver ham 0,3% i rente pr. måned.

a)Hvor mange penge står der på kontoen efter sidste indbetaling?

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2021 af mathon

                    \begin{array}{llllll} A_{48}=400\cdot \frac{1.003^{48}-1}{0.003} \end{array}


Skriv et svar til: Annuitetsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.