Matematik

Optimering

23. februar 2021 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hej derude. Kan I hjælpe en ven i nød?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2021 af mathon

          \begin{array}{lllll} \textbf{1)} \\&f{\, }'(x)=-\frac{1}{100}x^3+10 \\\\& f{\, }'(x)=-\frac{1}{100}x^3+10=0\\\\& \frac{1}{100}x^3=10\\\\& x=\left (10^3 \right )^{\frac{1}{3}}=10 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2021 af mathon

          \begin{array}{lllll} \textbf{2)} \\&f(10)= -\frac{1}{400}\cdot 10^4+10\cdot 10=75 \end{array}


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.