Matematik

Matematik opgaver

25. februar 2021 af senoritasenorita - Niveau: B-niveau
Hej nogle der kan hjælpe med disse opgaver & eventuelt beregninger med. Hvordan man regner opgaverne ud. Tak på gensyn

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2021 af peter lind

6) se din formelsamling formel 84 side 17

7)  differentier funktionen og sæt x = ½. Differentier den som en sammensat funktion sammensat af expotential funktionen og 2x-1

8) brug kvadratkomplemetering fro .eks. x2+2x = x2+2x+1 -1 = (x+2)2-1


Svar #3
25. februar 2021 af senoritasenorita

Det uden hjælpemidler så det er ikke muligt at bruge formelsamling.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2021 af peter lind

Formelsamlingen må du altid bruge, Når der står uden midler underforstås der uden elektroniske hjælpemidler altså primært CAS værktøjer


Svar #5
25. februar 2021 af senoritasenorita

Argh på den måde, tusind tak for hjælpen

Skriv et svar til: Matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.