Matematik

Differentialregning

01. marts 2021 af XXXX121221 - Niveau: A-niveau

Hjælp er helt lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2021 af janhaa

a)

y ' = 12

tangent:

y - 2  = 12*x

y = 12x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2021 af janhaa

b)

\int \frac{dy}{y(8-y)}=2 \int dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2021 af janhaa

\frac{1}{8}\ln|\frac{y}{8-y}|=2x+c


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2021 af janhaa

b)

y(x)=\frac{8e^{16x}}{e^{16x}+3}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.