Matematik

Differentialregning- tangent

02. marts 2021 af louise2214 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe!!

Vedhæftet fil: d.docx

Svar #1
02. marts 2021 af louise2214

DET haster!!


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2021 af janhaa

g ' = -1/2

og g(2) = 2

så tangent:

y - 2 = -0,5*(x - 2)

y = -0,5x + 3


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} g{\, }'(x)=\frac{f{\, }'(x)}{2\cdot \sqrt{f(x)+1}}\\\\ g{\, }'(2)=\frac{f{\, }'(2)}{2\cdot \sqrt{f(2)+1}}\\\\ g{\, }'(2)=\frac{-2}{2\cdot \sqrt{3+1}}=-\frac{1}2{} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning- tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.