Matematik

Hvornår er det billigere?

02. marts 2021 af jepper6969 - Niveau: 9. klasse

Der kan højst være 40 børn og 2 voksne med i en klatrepark. Det koster 274kr enkeltbillet barn og 319 voksen.

Også kan man vælge at købe gruppebillet

det ser sådan her ud

1-10 personer = 2.800 kr.
11-20  personer = 4.800 kr.
21-30 pers = 6.400 kr.
31-40 pers = 7.600 kr.
41-50 pers = 8.800 kr.

Ungdomsklubben planlægger, at der skal 2 voksne med på turen, og at højst 40 børn kan komme
med.
1.4 Undersøg, hvor mange børn der skal med på turen, for at det er billigere at købe en gruppebillet
end at købe enkeltbilletter.

Hvordan kan jeg lave en graf på det i geogebra? og er der andre måder jeg kan finde det ud på?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af AMelev

Lad være medat starte flere tråde med samme opgave jf. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2002211.
 


Skriv et svar til: Hvornår er det billigere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.