Matematik

Omskrivning af eksponentiealfunktioner

04. marts 2021 af eliasrug03 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har brug for hjælp til en matematikopgave jeg hat for.

Jeg skal omskrive en eksponentialfunktions formel fra en ting til en anden. 

Jeg er klar over formlen til det, men kan ikke få det til at give mening i mit hovede.

Håber nogen kan hjælpe mig løse denne opgave. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2021 af janhaa

y=3^x=(e^{\ln(3)})^x


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2021 af mathon

Du fik svar i
                       https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2001585


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2021 af janhaa

y=e^{2x}=(e^2)^x


Skriv et svar til: Omskrivning af eksponentiealfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.