Matematik

Cirkelbue

04. marts 2021 af Kunne - Niveau: C-niveau

Korden til en cirkelbue på 54 grader er 80mm beregn cirklens radius

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2021 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} \textup{Kordeformlen:}&2\cdot r\cdot \sin\left ( \frac{v}{2} \right )=k\\\\& r=\frac{k}{2\cdot \sin\left ( \frac{v}{2} \right )} \end{array}


Skriv et svar til: Cirkelbue

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.