Matematik

Integralregning

07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har prøvet at løse denne opgave, men jeg er gået lidt i stå... Er der nogen, der kan vise mig, hvordan den skal løses?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af janhaa

I=x^3+x^2+x |_1^2=12-3=9


Svar #2
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Hm... okay. Men jeg forstår ikke, hvorfor du har skrevet x\ |^2 _1 ?
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. marts 2021 af janhaa

F(2)-F(1)=\int_1^2 (3x^2+2x+1) dx=9


Svar #4
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Ok. Tak!


Svar #5
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Men når jeg prøver at beregne det selv, så får jeg det til 11?
Jeg har vedhæftet det, jeg har gjort...


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. marts 2021 af janhaa

#5

Men når jeg prøver at beregne det selv, så får jeg det til 11?
Jeg har vedhæftet det, jeg har gjort...

korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. marts 2021 af janhaa

#3

F(2)-F(1)=\int_1^2 (3x^2+2x+1) dx=9

F(2) - F(1) = 11


Svar #8
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Ah okay. Tak igen. 
Hvorfor skrev du så = 9?


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. marts 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} \int_{1}^{2}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= \left [x^3+x^2+x\right ]_{1}^{2} \\ &=2^3+2^2+2-\bigr(1^3+1^2+1)=11 \end{align*}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.