Matematik

Integralregning

07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har løst den første opgave a, men jeg har lidt svært med opgave b. Hvordan bestemmer jeg arealet af M?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{areal:}\\& A=\int_{1}^{3}\left ( 6x^2-2x+1 \right )\mathrm{d}x=\left [ 2x^3-x^2+x \right ]_{1}^{3}=2\cdot 3^3-3^2+3 -\left ( 2\cdot 1^3-1^2+1 \right ) \end{array}


Svar #3
07. marts 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Mange tak. 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.