Matematik

kurvelængde

09. marts 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau

Hvad bruger man kurvelængde formlen til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2021 af mathon

Til af beregne længden af et kurvestykke, hvis ligning \small \textbf{F}(t)=\begin{pmatrix} x(t)\\y(t)\ \end{pmatrix}man kender.

.

                   \small L=\int_{a}^{b}\left | F{\, }'(x) \right |\mathrm{d}x=\int_{a}^{b}\sqrt{\left (x{\, }'(t) \right )^2+\left (y{\, }'(t) \right )^2}\, \mathrm{d}x


Skriv et svar til: kurvelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.