Matematik

Produktreglen

09. marts 2021 af Sol86 - Niveau: B-niveau
Jeg har bruge for hjælpe, jeg sidder fast i denne opgaven.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} f(x)=\left ( 3x^2+x \right )\left ( 4x-7 \right )\\\\ f{\, }'(x)=\left ( 6x+1 \right )\cdot \left ( 4x-7 \right )+\left ( 3x^2+x \right )\cdot 4 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2021 af AMelev

Produktregel: "Den ene differentiereret gange den anden plus omvendt"

f '(x) = ((3x2 + x)·(4x - 7))' = (3x2 + x)'·(4x - 7) + (3x2 + x)·(4x - 7)'  = ... (#3)


Skriv et svar til: Produktreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.