Matematik

Potensfunktioner

10. marts 2021 af Thomas0090 - Niveau: C-niveau

Hej. Er der nogen der ved, hvordan man regner denne opgave. Fil er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: 12.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2021 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}&& f(x)=y=4\cdot x^{1.6}\\\\&& 1=4\cdot x^{1.6}\\\\& \textup{Beregn }x \end{array}


Svar #3
10. marts 2021 af Thomas0090

Tak for det. Hvordan finder man y i denne opagve?

Vedhæftet fil:13.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2021 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll}&& f(x)=y=11\cdot x^{2.05}\\\\&& y=11\cdot 9^{2.05}\\\\& \textup{Beregn }y \end{array}


Svar #6
10. marts 2021 af Thomas0090

Er det rigtigt?

Vedhæftet fil:14.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2021 af mathon

      Ja.


Svar #8
10. marts 2021 af Thomas0090

Tak for det min ven


Svar #9
10. marts 2021 af Thomas0090

Har du også en måde til at regne den? 

Vedhæftet fil:15.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #10
10. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #11
10. marts 2021 af mathon

Du har to 'sikre' punkter:
                                            (0.6;6)\qquad (1;3)
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
10. marts 2021 af mathon

                   \textup{solve}\left ( 6=b\cdot 0.6^a\textup{ and }3=b\cdot 1^a,\left \{ a,b \right \} \right )


Svar #13
10. marts 2021 af Thomas0090

Jeg kan desværre ikkse hvad du har skrevet. 


Svar #14
10. marts 2021 af Thomas0090

Hvordan regner man den? Jeg kan godt se den nu. Jeg kan nemlig ikke finde ud nspire. 

Og hvordan fandt du de to sikre punkter?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #15
10. marts 2021 af mathon

...ved grafaflæsning.


Svar #16
10. marts 2021 af Thomas0090

Der er mange opagver af den samme type, så jeg skal bare vide, hvordan man regner den. Hvad er svaret for den? så kan jeg bruge det i de næste opagver. 

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #17
10. marts 2021 af mathon

Så er der endnu større behov for, at du lærer dig at bruge din TI-nspire.


Svar #18
10. marts 2021 af Thomas0090

Ja det er rigtigt hvad du siger. Jeg håber jeg lærer det når vi kommer tilbage i skolen.

Jeg håber også at du kan hjælpe mig med den opagve min ven. 


Svar #19
10. marts 2021 af Thomas0090

Jeg har fundet ud af den nu. Tak for det


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.