Matematik

kvadratsætninger

11. marts 2021 af ttuttelu - Niveau: C-niveau

er der ikke brugt en kvadratsætning i det vedhæftede? jeg forstår bare ikke lige hvordan det kan hænge sammen, så hvis nogle har lyst til at forklare det, vil jeg være taknemmelig


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2021 af Jones2929

Opgaven bruger kvadratsætningen (a+b)^2=a^2+b^2+2ab. Her kan du sætte x ind på a's plads og 1 ind på b's pladsn.

Den står ikke helt i rigtig rækkefølge: 2ab står i midten. Kan du se det?


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2021 af Jones2929

(x+1)^{2} = x^{2} + 1^{2} + 2x1 = x^{2} + 1 + 2x


Skriv et svar til: kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.