Matematik

Fjerdegradspolynomium

14. marts 2021 af Thomas0090 - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe med denne opagve? Har rigtig brug for hjælp. Fil er vedhæftet.

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: 20.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2021 af mathon

              \begin{array}{lllll}\textbf{a)}\\& f(x)=2.14015x^4-38.4301x^3+202.173x^2+242.201x+65.1111 \\\\ \textbf{b)}\\& f(9)=287 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2021 af ringstedLC

a. Lav (4. grads-) polynomiel regression på data. Husk: 2006 ≈ 0.

b. Sammenlign antallet 130 med værdien af:

\begin{align*} Model(2015-2006)=Model(9) &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2021 af Anders3425

Tak for hjælpen alle sammen


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2021 af Anders521

Til delopgave b) kan også den relative afvigelse bruges:

                             R = [ (faktisk værdi - modelværdi) / faktisk værdi ]·100%


Skriv et svar til: Fjerdegradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.