Matematik

grafer og parabler

14. marts 2021 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

jeg kunne godt bruge hjælp til de her opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2021 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} \textbf{e)}\\&& \textup{solve}\left (\left\{\begin{array}{lll}6x+4y-24=0 \\&,\left \{ x,y \right \}\\y=x^2-4x+3 \end{array}\right. \right )\\\\ \textbf{f)}\\&& \textup{solve}\left ( -\frac{3}{2}x+6>x^2-4x+3,x \right )\\\\ \textbf{g)}\\&& T=(x_T,c-a\cdot {x_T}^2)\\\\&& T=\left ( \frac{-(-4)}{2\cdot 1},c-a\cdot {x_T}^2 \right )\\\\&& T=\left ( 2,3-1\cdot 2^2 \right )\\\\&& T=\left ( 2,-1 \right )\\\\ \textbf{h)}\\& \textup{Parablen er}\\&& \textup{aftagende for }x\in\left [ -\infty;2 \right [\\&& \textup{voksende for }x\in\left ] 2;\infty \right ] \end{array}


Skriv et svar til: grafer og parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.