Matematik

fødselsdag

14. marts 2021 af ikjuijhy - Niveau: A-niveau

jeg kan ikke rigtig finde ud af denne opgave, forstår den ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2021 af Januar2021 (Slettet)

Morten spiste 18 pandekager og Lise 14 pandekager

3·18 + 2 ·14 = 82

Hvis Morten kun havde spist det halve, altså 9 pandekager og Lise 14 , så havde Lise spist 5 flere end Morten


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2021 af AMelev

                         

Lise: y pandekager og Morten: x pandekager
1) 3x + 2y = 100 - 18 (Lise)
2) ½x +5 = y 

Løs de to ligninger med to ubekendte.


Skriv et svar til: fødselsdag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.