Matematik

Harmoniske svingninger

15. marts 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Vil I assistere med denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2021 af mathon

                              \small \begin{array}{lllll}& f(x)=a\cdot \sin(b\cdot x+c)+d\\\\ \textup{har }&f_{min}=a\cdot (-1)+d\\\\ \textup{og perioden:}&\alpha=\frac{2\pi}{b} \end{array}


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.