Matematik

Hjælp med G(x) og f(x)

19. marts 2021 af Usshhhh - Niveau: B-niveau

Hey kan nogle hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2021 af mathon

                       \small \begin{array}{llllll} g(1)=? \end{array}


Svar #3
19. marts 2021 af Usshhhh

Hvad kan jeg bruge det til?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2021 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} g(1)=6\\\\ f(g(1))=7=f(6)\\\\ f(6)=7 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp med G(x) og f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.