Matematik

Find egenværdier og tilhørende egenvektorer til matricen A:

23. marts 2021 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan give mig resultatet så jeg ved hvad jeg skal gå efter? :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2021 af janhaa

egenverdier:

\lambda_1=9\\ \lambda_2=-3\\


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2021 af janhaa

egenvectorer:

\vec v_1=(1,1)\\ \vec v_2=(-1,1)


Svar #4
23. marts 2021 af Amalie1234324

Mange tak :)


Svar #5
23. marts 2021 af Amalie1234324

Kan du hjælpe med at få svarene til egenvektorer. Jeg ahr ligningen -6x1+6x2=0 og 6x1-6x2=0. Det er for den ene

Og for den anden er det. 0*6x+6x1=0 og 6x2-6x2=0

Kan du hjælpe. Jeg får egenvektorer til 0,0


Svar #6
24. marts 2021 af Amalie1234324

Hvordan får den egenvektorer til -1,1 og 1,1. Håber nogen kan hjælpe


Svar #7
24. marts 2021 af Amalie1234324

#3

egenvectorer:

\vec v_1=(1,1)\\ \vec v_2=(-1,1)

Kan du hjælpe?


Svar #8
24. marts 2021 af Amalie1234324

HJÆLP?


Svar #9
25. marts 2021 af Amalie1234324

har fundet ud af det tak :) Havde lavet en regnefejl


Skriv et svar til: Find egenværdier og tilhørende egenvektorer til matricen A:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.