Matematik

ligning ud fra punkt og hældning

23. marts 2021 af Guleroden1 - Niveau: C-niveau

Hej, Hvordan finder jeg l2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2021 af janhaa

a)

y = 4x + 6


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2021 af janhaa

b)

4 = (2+t) + 3t

2 = 4t

t = 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2021 af janhaa

c)

y = 0 = (2+t)*x + 3t 


Svar #4
23. marts 2021 af Guleroden1

#1 Hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. marts 2021 af mathon

#4
        fordi t = 2


Skriv et svar til: ligning ud fra punkt og hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.