Matematik

Differentialregning

24. marts 2021 af louise2214 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe er gået i stå??

Vedhæftet fil: mat 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af Moderatoren

Hvor er du gået i stå? Hvad har du forsøgt at gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. marts 2021 af mathon

              \small f{\, }'(x) bestemmer du ved CASberegning.

              \small \small \begin{array}{llll} \textbf{a)}\\&& \textup{Define }f(x)=\frac{3899}{1+2.89\cdot e^{-0.24\cdot x}}\\\\&& \textup{Define }g(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\qquad \textup{v\ae ksthastigheden} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2021 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{llll} \textbf{b)}\\&& \textup{solve}\left ( g(x)=200,x \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2021 af mathon

Hurtigste væksthastighed \small g(x) bestemmes af fortegnsvariationen omkring  \small g{\, }'(x)'s  nulpunkt (\small g{\, }'(x) kalder  vi h(x))
som du skal have beregnet:

             \small \small \begin{array}{llll} \textbf{c)}\\&& \textup{Define }h(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(g(x))\\\\&& \textup{solve}\left ( h(x)=0,x \right )\qquad \textup{hvor x er antal \aa r efter 2010.} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.