Matematik

Normalfordelt stokastisk variabel

24. marts 2021 af Morten20 - Niveau: A-niveau

Hey derude

Har virkelig brug for hjælp til at lave de her opgaver i stokastisk variabel. Håber i kan hjælpe derude.

Vedhæftet fil: stokastisk.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2021 af AMelev

Se lige, om det ikke hjælper dig med denne opgave, når du får lavet den, du har i din tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2005923.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2021 af janhaa

b)

N(3, 2)

P(0,5 \leq X\leq 4)=G(0,5)-G(-1,25)=0,586


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2021 af janhaa

c)

N(3, 2)

P(X\leq k)=0,6=G(\frac{k-3}{2})\\ \\ \frac{k-3}{2}=0,256\\ \\k=3,51


Skriv et svar til: Normalfordelt stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.