Matematik

Liter og dm3

26. marts 2021 af jepper6969 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg skal regne 21L til dm3

Har i nogen god metode til at løse det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2021 af mathon

     21 L = 21 dm3


Svar #2
26. marts 2021 af jepper6969

#1

     21 L = 21 dm3

Hvordan? Skal jeg huske det i hovedet til næste gang eller er der ikke en smart metode til det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2021 af StoreNord

Du skal bare huske, at liter er det samme som kubikdecimeter. Altid

Tænk også på en mælkekarton med 1 liter. Den kunne også have form som en terning på
1 dm*1 dm*1 dm.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2021 af mathon

Huske.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2021 af PeterValberg

1 liter svarer til 1 dm3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2021 af janhaa

#2
#1

     21 L = 21 dm3

Hvordan? Skal jeg huske det i hovedet til næste gang eller er der ikke en smart metode til det?

huske? de er like?? :=)


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. marts 2021 af Quarr

#0

Se:  https://www.youtube.com/watch?v=hUaO2OGOG20

Se også: https://regneregler.dk/rumfangsomregning

Håber det hjælper dig, Jeppe! :-)

Vh Mathias

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Liter og dm3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.