Matematik

Bestem tallet t

28. marts 2021 af Antoncolding - Niveau: C-niveau

Forstår ikke denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2021 af AMelev

Lad være med at starte en ny tråd med samme opgave. Bliv ved den oprindelige. Når vi har fået fastlagt niveauet, skal vi nok hjælpe dig der, men denne opgave er over C-niveau.


Svar #2
28. marts 2021 af Antoncolding

den er ikke over c-niveau!!!!!!!!!


Svar #3
28. marts 2021 af Antoncolding

Og ingen hjælper men opgaven så bliver nød til at starte et nyt tråd, for de svare ikke på det spørgsmål jeg spørger om


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{OP} &= \vec{a}+2\vec{b} \\ &=\binom{3+2\cdot \cos(t)}{4+2\cdot \sin(t)}=\binom{x(t)}{y(t)}\;,\;t\in\left [ 0;2 \pi \right [ \\ l:x-2y+12=0&\Rightarrow \left\{\begin{matrix} a=1\\b=-2\\ c=12\end{matrix}\right. \\ dist\bigl(\overrightarrow{OP},\;l\bigr):dist (t) &= \frac{\left |a\,x(t)+b\,y(t)+c\right |}{\sqrt{a^2+b^{\,2}}} \\ dist' (t) &= 0\;,\;t\in \left [ 0;\pi \right [ \Rightarrow t_0=2.03 \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem tallet t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.