Kemi

Hjælp til kemi

06. april 2021 af claudia1o11 - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig? 

Hvordan laver jeg udregningen og finder mit svar? :) 

Hvor meget 0,010 M natriumhydroxidopløsning ækvivalerer 100 ml 0,030 M svovlsyre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{molligning:}\\&& V\cdot (0.010\;M)=2\cdot \left ( 0.100\;L \right )\cdot \left ( 0.030\;M \right )\\\\&& V=2\cdot \left ( 0.100\;L \right )\cdot \frac{0.030\;M}{0.010\;M}=0.6\;L=600\;mL \end{array}


Svar #2
06. april 2021 af claudia1o11

hvad? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2021 af janhaa

3 mmol H2SO4 => 6 mmol NaOH

c = n/V

V = n/c = 6 mmol/0,01 M = 0,6 L = 600 ml


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2021 af janhaa

2NaOH+H_2SO_4=> Na_2SO_4+2H_2O


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2021 af Moderatoren

#0

Hvis du giver dine tråde nogle forskellige overskrifter fx om det tråden går ud på, så er det lettere for hjælperne (og måske også dig selv?) at finde rundt i dem.


Skriv et svar til: Hjælp til kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.