Matematik

?

12. april 2021 af Carolineshm - Niveau: B-niveau

Hej jeg har fået denne opgave og jeg har ingen ide om hvordan man løser den, en som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2021 af janhaa

påstand 1 og 3 er korrekte


Svar #2
12. april 2021 af Carolineshm

Kan du vise mig hvordan du regner det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2021 af AMelev

                     
x = antal dage og f(x) = antal kaniner
f(30) = 514 angiver, at efter 30 dage er der 514 kaniner (Påstand 1)
f '(30) = 7 angiver, at væktshastigheden (f '(x)) til tidspunkt 30 er 7, dvs. at på 30.dagen vokser antallet med  7 kaniner pr. dag (Påstand 3)


Skriv et svar til: ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.